شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان ! کشف یک میلیون و ۵۳۰ هزار یورو ارز قاچاق در ۷ گذرگاه مرزی عبور زائران شلیک مرگبار شکارچیان غیرمجاز جان محیط‌بان پارک ملی گلستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته در پی نزاع بر سر یک ملک در تربت حیدریه خراسان رضوی (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) خروج ۶۹ درصد زائران اربعین از کشور (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۴ نوشیدنی فوق‌العاده برای رفع عطش هنگام فعالیت ورزشی در گرما چند نکته درباره الکترولیت‌ها که این روز‌ها بیشتر به آنها نیاز دارید اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) آفتاب سوختگی در کودکی، خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش می‌دهد کرایه نجف تا کربلا 1404 در اربعین | راهنمای کامل هزینه‌ها و مسیر روایتی از رویارویی مجدد دزد و کارآگاه ماجرای تعقیب و گریز پلیس و سارق خودرو در غرب تهران
سرخط خبرها

گلایه والدین از تداخل ساعت کاری ادارات و مهدکودک‌ها | تکلیف کودکستان‌ها با مصوبه جدید دولت چیست؟

  • کد خبر: ۳۳۲۱۷۳
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۵
گلایه والدین از تداخل ساعت کاری ادارات و مهدکودک‌ها | تکلیف کودکستان‌ها با مصوبه جدید دولت چیست؟
«تغییر ساعت کاری ادارات» در پی رفع بخشی از مشکل ناترازی انرژی در کشور، از اول هفته جاری اجرایی شد اما این امر گلایه‌هایی را از سوی برخی مادران شاغل دارای فرزند زیر ۷ سال که از مهدهای کودک استفاده می‌کنند به همراه داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ چندی پیش سخنگوی دولت از تغییر ساعات کاری ادارات و دستگاه‌های دولتی از ۲۰ اردیبهشت ماه خبر داد؛ این در حالی است که یک روز بعد از انتشار این خبر، مصوبه اصلاح تصویب نامه ساعت آغاز به کار ادارات سال ۱۴۰۴ و شناورسازی ساعات کاری نیز ابلاغ شد؛ حال آنکه علی رغم درخواست دولت از دستگاه‌ها برای همراهی با والدین شاغل دارای فرزند با سن کودکستانی همچنان شاهد نارضایتی والدین بالاخص مادران شاغلی هستیم که نمی‌دانند برای هماهنگی ساعت کاری خود با ساعات کاری مهد‌های کودک‌های فرزند خود چه کنند.

در حالی که سازمان تعلیم و تربیت اعلام کرد که ساعت کاری کودکستان‌ها در این مدت تغییر نخواهد کرد، اما کودکستان‌ها در صورت تمایل می‌توانند کودک را قبل از ساعت ۶ صبح تحویل بگیرند، اما در صورتی که این همکاری صورت نگرفت، به موجب تبصره مصوبه اعلام شده از سوی دولت و در راستای حمایت از خانواده و کاهش دغدغه والدینی که هر دو در دستگاه‌های اجرایی شاغل و دارای فرزند در مقاطع پیش‌دبستان و دبستان هستند، دستگاه‌های اجرایی مکلفند با شناور شدن ساعت شروع به کار یکی از والدین موافقت کنند.

گلایه والدین از تداخل ساعت کاری ادارات و مهدکودک‌ها | تکلیف کودکستان‌ها با مصوبه جدید دولت چیست؟

شاید دولت در جهت رفع ناترازی انرژی قدم برداشته باشد و با تصویب تبصره‌ای هم به کمک والدین شاغل آمده باشد، اما مربیان مهدکودک‌ها نیز در بین پاسکاری مصوبات دولت و گلایه‌های والدین گیر کرده‌اند به طوری‌ که برخی از مدیران مهد‌ها اعلام کردند که برای تغییر ساعات کاری خود به ۶ تا ۱۳، در انتظار مصوبه جدید دستگاه ذی ربط خود هستند، اما برخی دیگر از مدیران اذعان داشتند که بخش دولتی نیستند که تابع مصوبات دولت باشند و به روال سابق خدمات خواهند داد.

همچنین حرف تعدادی از مربیان کودکستان‌ها این بود که نمی‌توانند در یک مهدکودک دو شرایط متفاوت را رعایت کنند؛ یعنی نمی‌توانند هم به دلخواه کارمندان ادارات خصوصی که ساعت ۸ تا ۴ کار می‌کنند، فعال باشند و هم شرایط ساعات کاری ادارات دولتی را رعایت کنند. از دیگر سو مدیران مهد‌ها نیز به هزینه‌های بالای دو شیفته کردن مهدکودک و تامین هزینه نیروی انسانی اشاره داشتند: «حقوق دریافتی مربیان مهد‌ها طوری نیست که بتوان انتظار داشت ساعات کاری بیشتری فعالیت کنند و یا مهد را دو شیفته اداره کرد؛ به هرحال باید دولت وقتی مصوبه‌ای ابلاغ می‌کند، به گونه‌ای شرایط را لحاظ کند که‌تر و خشک با هم نسوزند.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->